CreativHälsa GrönText B


Har du tillgång till kroppens fulla potential till rörelse? 

Optimumträning är ett nytt sätt att stärka upp de djupa hållningsmusklerna som
är grunden till optimal funktion i allt vi gör. 

När kroppen är i sin rätta position kan den fördela belastningen på våra leder optimalt oavsett om vi sitter, står eller rör oss och vi känner oss lätta och starka. Detta hjälper oss till t ex smärtfrihet/mindre smärta, förbättrad rörlighet och prestationsförmåga.

Varje träff börjar med en funktionsanalys för att hitta de områden som behöver behandlas eller balanseras upp. Med kraftfulla övningar och enkla behandlingstekniker stärker vi upp och balanserar just dina problemområden, inifrån och ut. Du får också ett individuellt program med hemövningar att göra mellan våra träffar, övningar som kräver mer fokus än styrka.
Vid neuromuskulär omprogrammering behövs täta påminnelser, annars hinner kroppen glömma mellan varven. Så ju mer tid det finns till träning, desto snabbare och bättre resultat kan man förvänta sig! 

Låter det intressant?
Under hösten påbörjade jag min spännande resa till diplomerad Optimumtränare. Nu har jag den praktiska delen på hemmaplan kvar och fram till diplomeringen finns möjlighet att boka ett paket om fyra tillfällen till trainee-pris. 

För bokning och mer info - klicka här


Vad är optimummetoden? 
Markus Greus, grundare, berättar mer.