CreativHälsa GrönText BI min värld så så fungerar kroppen som bäst om alla muskler gör sitt jobb, om hjärnhalvorna kommunicerar ordentligt med varandra och det helt enkelt är balans i både kropp & knopp. Det är detta jag arbetar med i QINOpraktiken och det jag ska försöka förmedla med den här bloggen.

Det startade med att jag började fundera på idrottsmänniskorna... Dom vill väl ändå prestera sitt bästa? Om de har en eller flera muskler som inte jobbar ordentligt så blir det andra som får jobba för mycket - det skapas en obalans - och då borde det ju bli lite jobbigare för kroppen att nå den där topp-prestationen... Eller?

Och om inte hjärnhalvorna kommunicerar fullt ut med varandra och du får både känslan och logiken med dig i t ex löpsteget, golfslaget eller höjdhoppet - hur ska då rätt känsla och timing infinna sig - och det borde väl också påverka prestationen... Eller?

Och om vi tänker vidare till oss som vanliga personer, så är det väl oerhört viktigt att vi också mår så bra som vi kan? Livet blir så mycket roligare då!

Ja, detta har jag som sagt funderat en hel del på och därför har jag bestämt mig för att behandla personer med olika förutsättningar och blogga om detta. I bloggen kommer jag, med deras medgivande förstås, att lite mer utförligt beskriva problematiken och målsättningarna kring dessa personer.

Jag börjar med min brorson och ishockeyspelaren Andreas Grändevall där min tanke var att se hur det kan påverka hans hockeyspel, men det visade sig att även han hade lite tankar kring resultatet av dessa behandlingar...

Välkommen vidare till bloggen och se vad som händer!